top of page

[Blog] Top 5 gratis spellen voor ouderen!

Bijgewerkt op: 28 feb. 2021

Als je niet meer werkt heb je vaak veel vrije tijd over. Dit betekent dat je je af en toe ook wel eens zult vervelen. Om die verveling tegen te gaan, bespreken we vandaag 5 leuke spellen die je kunt spelen op je mobiele telefoon!


Uiteraard heeft iedereen zijn eigen smaak. Het kan dus zeker voorkomen dat sommige mensen het niet eens zullen zijn met onze top 5. Wij hebben bij onze top 5 vooral gekeken naar leuke denkspelletjes!


1. Flow Free

Flow Free is een leuke puzzel-app, waarbij je alle bolletjes met elkaar moet verbinden, zonder dat de lijnen elkaar doorkruisen. Je kunt het spel spelen op verschillende niveaus, dus er is genoeg uitdaging voor iedereen!





2. Sudoku

De meeste mensen zullen dit spel wel kennen. Je zult dit spel vast wel eens in een krant of tijdschrift gespeeld hebben, maar het kan dus ook via je mobiele telefoon! Sudoku is een puzzelspel waarbij je de ontbrekende cijfers moet invullen, maar je mag niet dezelfde cijfers in een rij of in eenzelfde vak hebben staan! Ook dit spel heeft meerdere niveaus, dus genoeg uitdaging voor iedereen!


3. Candy Crush

Dit is waarschijnlijk een van de populairste mobiele spellen ooit! Candy Crush is een match-3 puzzelspel. Dit betekent dat je 3 dezelfde snoepjes op een rij moet zien te krijgen. Dit doe je door de snoepjes met elkaar om te wisselen. Candy Crush heeft talloze levels en dus genoeg uitdaging om je een tijdje bezig te houden!



4. Wordfeud


Wordfeud is een leuk woordspelletje, waarbij je met een beperkt aantal letters een woord moet verzinnen. Dit spel vergt veel creativiteit en strategie, dus voor de echte slimmeriken onder ons is dit een fantastisch spel!





5. Solitaire

Het bekende kaartspel voor 1 persoon; Solitaire! Bij dit spel probeer je met een set van 52 kaarten opbouwstapels te maken van A tot en met de Heer. Dit spel is erg vermakelijk en ook nog makkelijk te spelen, dus perfect voor als je je verveelt!



Wil je meer te weten komen over je mobiele telefoon? Bekijk dan onze gratis blogs op onze website of meld je aan voor een van onze cursussen!

79 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page