Start je eigen project!

De sit​uatie

Stichting JVO wil dolgraag uitbreiden naar nieuwe locaties, zodat we meer ouderen kunnen helpen. Om dit te doen zoeken we ondernemende jongeren, die met behulp van onze coaching en (financiële) middelen hun eigen project willen opzetten.

We zijn uiteraard ook altijd op zoek naar jongeren die willen meehelpen op bestaande locaties. Als je hier geïnteresseerd in bent, stuur ons dan een mailtje en dan checken we of er een locatie in de buurt is waar je mee kunt helpen!

Male Student
Old and Young
neukenkleur2.png

Redenen om je eigen project te starten!

• Je krijgt coaching van jongeren binnen de stichting, die al veel ervaring hebben met het opzetten van projecten.

• Het opzetten van je project is voor jou volledig gratis. Het enige dat jij hoeft te doen is tijd en moeite erin steken.

• Het is een fantastische ervaring, je leert er ontzettend veel van en je ontwikkelt jezelf op diverse (nieuwe) gebieden.

• Zowel het opzetten van je eigen project als het meedoen aan bestaande projecten staat ontzettend goed op je CV.

• Je leert een hoop nieuwe mensen kennen, waaronder een hele hoop jonge, gemotiveerd ondernemers. Dit kan later goed van pas komen!

neukenkleurhalfbol.png

Aan welke eisen moet je project voldoen?

• Je project moet aansluiten bij minimaal één van onze doelstelling: 'Het helpen van ouderen die moeite hebben met de snelle modernisering van de maatschappij' of 'Het opzetten van sociale activiteiten, om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen'.

• Je project moet realistisch, uitvoerbaar en rendabel zijn. Dit houdt in dat het aantal ouderen dat door je project wordt geholpen in verhouding moet staan met de hoeveelheid tijd, geld en moeite die in het project moet worden gestoken.

Young Entrepreneur

Contactgegevens

Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op! Onze e-mail: klantenservicejvo@gmail.com.