top of page

[Blog] Top 5 gratis apps voor online shoppen!

Iedereen maakt het wel eens mee. Je wilt heel graag nieuwe kleren kopen, maar je hebt geen zin om naar de winkel toe te gaan. Wat kun je hier nou tegen doen? Tegenwoordig is het mogelijk om online via apps of websites spullen, zo ook kleren, te bestellen! Vandaag bespreken we onze top 5 gratis apps om online te shoppen, zodat jij niet meer naar de winkel hoeft te gaan en je kleren thuis worden afgeleverd!


Uiteraard heeft iedereen zijn eigen voorkeuren. Het kan dus zeker voorkomen dat sommige mensen het niet eens zullen zijn met onze top 5. Wij hebben bij onze top 5 vooral gekeken naar het gebruiksgemak in combinatie met de functies van de apps.


Iedereen kent bol.com wel. Bol.com is namelijk de grootste online winkel van heel Nederland. Zo is er ook een app voor gemaakt. Met behulp van de zoekbalk kun je heel gemakkelijk het product vinden dat je zoekt. Het assortiment van bol.com is super groot. Je kunt denken aan elektronica, sportspullen of zelfs klusmateriaal.



2. Zalando

Ook Zalando is zeer bekend onder de bevolking. Een groot voordeel van Zalando is het gratis retourneren. Dit houdt in dat je een product gratis kan terugsturen als het je niet helemaal bevalt. Ook heeft Zalando een super groot aanbod en hebben ze een gebruiksvriendelijke app..



3. ASOS

ASOS is minder bekend dan de eerder genoemden, maar het doet zeker niet onder. De ASOS shopping app is namelijk een van de beste kleding apps. Het heeft een groot assortiment op het gebied van kwalitatief goede kleding. ASOS heeft nét wat andere kleding te bieden, wat het nog

interessanter maakt!



4. About You

Ook About You is een goede online shopping app. Op About You is het mogelijk om merkkleding te kopen, zonder er de hoofdprijs voor te betalen! Daarnaast is er sprake van goede voorwaarden. Je hebt namelijk nog 100 dagen bedenktijd, je kunt gratis retourneren en zelfs achteraf betalen!



5. Vinted

Als duurzaam shoppen het belangrijkste voor je is, zou je het beste voor Vinted kunnen kiezen. Bij Vinted koop je namelijk de kleding van anderen over! Hierdoor bespaar je zelf wat geld op merkkleding,

maar krijg je wel nog steeds de kwaliteit ervan.

Daarnaast kan je ook zelf hier iets aan verdienen, door

je eigen kleding te verkopen!


Wil je meer te weten komen over je mobiele telefoon of zou je zelf graag blogs willen schrijven voor Stichting JVO? Ga dan naar onze website en meld je aan!

84 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page