top of page

[Blog] Hoe kun je jezelf beveiligen tegen hackers?

De meeste mensen hechten veel waarde aan hun privacy. Dit houdt onder andere in dat je je goed beschermt tegen hackers, maar hoe dat je nou eigenlijk? Kun je je überhaupt beveiliging tegen hackers? Een bekende methode die hackers gebruiken is het plaatsen van virussen op je computer of laptop, om zo al je gegevens te stelen. Daarom gaan we het vandaag hebben over virus scanners.


Wat is de functie van een virusscanner?

Een virus scanner heeft twee belangrijke functies, namelijk:

• Het scannen (doorlezen) van bestanden om al bestaande virussen te vinden.

• Het identificeren van verdacht gedrag in programma’s, om mogelijke virussen te vinden.


Welke virusscanners zijn het beste?

Er zijn veel virusscanners te vinden, maar welke is nou eigenlijk het beste? Op basis van onze ervaringen hebben we 2 virusscanners gekozen.


1. TotalAV

TotalAV wordt gezien als de beste gratis virusscanner. Deze virusscanner wordt ondersteund op Windows, Mac, iOS en Android en heeft een 24/7 klantenservice. De reden dat TotalAV wordt gezien als de beste gratis virusscanner komt vooral doordat het programma zo makkelijk te gebruiken is en omdat het programma zo'n goede tools heeft tegen virussen. https://www.totalav.com/nl/gratis-antivirus


2. BullGuard

BullGuard wordt gezien als de beste betaalde virusscanner. Deze virusscanner wordt ondersteund op Windows, Mac, iOS en Android. Met een BullGuard-abonnement zit je altijd goed en kun je elke website bezoeken zonder zorgen. https://www.bullguard.com/nl/lp/aff/compare_products.aspx


Wilt je meer te weten komen over je mobiele telefoon? Bekijk dan onze gratis blogs op onze website of meldt je aan voor een van onze cursussen!

47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page